page_banner2.1

tala fou

Fa'atekonolosi Fa'atekonolosi mo Suavai Fa'apitonu'u

Fausia ile:2020-12-07 18:09

LONDON, Mati 30, 2015 /PRNewswire/ -- O lenei BCC Research lipoti o loʻo tuʻuina atu ai se suʻesuʻega loloto o le maketi mo togafitiga vai inu a le malo.O avetaavale faʻapitoa ma maketi o loʻo iloiloina i le iloiloga o le tau o loʻo i ai nei o tekinolosi ma le vaʻaia o le tuputupu aʻe ma faiga i le isi lima tausaga.

Fa'aoga le lipoti lea e:
- Su'esu'e le maketi mo vaega e fa o togafitiga vai a le malo tele: fa'amamaina o le membrane, fa'avevelaina o le ultraviolet, fa'amama o le osone, ma se mea fou fou.
faiga fa'ama'i.
- A'oa'o e uiga ile fa'atulagaina ole alamanuia, faiga fa'atekonolosi, iloiloga tau tau, R&D, ma tulafono a le malo.
- Su'esu'e ta'avale fa'apitoa ma maketi ina ia mafai ona iloilo le tau o lo'o iai nei o tekonolosi ma maua ai fa'asologa o le tuputupu a'e.

Fa'ailoga
- O le maketi a le US mo tekinolosi faʻaleleia vai faʻaupuʻu na faʻatauina e tusa ma le $ 2.1 piliona i le 2013. O le maketi o loʻo faʻamoemoe e oʻo atu i le lata i le $ 2.3 piliona i le 2014 ma le $ 3.2 piliona i le 2019, o le aofaʻi o le tuputupu aʻe faʻaletausaga (CAGR) o le 7.4% mo le lima- tausaga, 2014 i le 2019.
- O le aofaʻiga o maketi mo faiga faʻamama membrane o loʻo faʻaaogaina i le vai inu vai a Amerika e faʻamoemoe e siitia mai le $ 1.7 piliona i le 2014 i le $ 2.4 piliona i le 2019, o le CAGR o le 7.4% mo le lima tausaga 2014 i le 2019.
- O le tau o maketi a Amerika o faiga faʻamaʻi faʻamaʻi ua faʻamoemoeina e siitia mai le $ 555 miliona i le 2014 i le $ 797 miliona i le 2019, o le CAGR o le 7.5% mo le lima tausaga 2014 i le 2019.

FOLASAGA
Faʻalagolago i le puna ma mea o loʻo aofia i totonu o le faʻatusatusaga, o le maketi i le lalolagi atoa mo vai ma mea e faʻaaogaina vai otaota e lipotia mai le tau $ 500 piliona i.
$600 piliona.I le va o le $80 piliona ma le $95 piliona e fesoʻotaʻi faʻapitoa i meafaigaluega.E tusa ai ma le Lipoti a le Malo Aufaatasi Fifth World Water Development Report (2014), e oo atu i
$148 piliona o le a mana'omia le fa'aagaga i le lalolagi atoa i sapalai vai ma vai otaota i tausaga ta'itasi e o'o atu i le 2025. O lea fuainumera e atagia mai ai le le lava o tupe fa'afaigaluega i atina'e vai.O lenei faʻafitauli o loʻo faʻaalia e le gata i atunuʻu atinaʻe, ae faʻapea foʻi i tamaoaiga maualuga, lea o le a manaʻomia ai le faia o ni tupe faʻaalu tele i le lumanaʻi.
tausaga e na o le tausia o auaunaga.O le tele o tupe fa'aalu mo le fa'aogaina o vai e mo mea faigaluega masani ma vaila'au;peita'i, e fa'atupula'ia le pasene e feso'ota'i ma tekonolosi fa'amata'aga, e aofia ai le fa'amama o le membrane, fa'avevelaina o le ultraviolet, fa'amama fa'ama'i osone, ma nisi faiga fa'ama'i fou.

SINI MA SINI SU'ESU'EGA
Ole lipoti ole maketi ole BCC Research e maua ai se au'ili'iliga loloto ole maketi mo togafitiga vai inu a le malo.O nei metotia e aofia ai le membranefiltration, ultraviolet irradiation, faʻamaʻi faʻamaʻi osone, ma nai faiga fou fou.O nei mea ua taʻua o tekinolosi faʻaonaponei ua taʻua o le "agavaʻa" ona o lo latou faʻaleleia atili e tetee atu ai i le faʻatupulaia o vai inu vai inu, faʻaititia le gaosiga o otaota, o latou mea e le lamatia, o lo latou faʻaitiitia o manaʻoga mo vailaʻau faʻaopoopo, ma o nisi taimi o latou manaʻoga maualalo.

O togafitiga vai inu fa'apitonu'u, pe fa'aletino, olaola, po'o vaila'au, e fa'asolo mai i metotia fa'amama i aso anamua ma faiga fa'akomepiuta fa'aonaponei.O vai inu masani e fa'ataunu'uina i metotia ua selau tausaga.O fa'agasologa e aofia ai se tasi pe sili atu fo'i laasaga nei: fa'afefeteina ma fa'apalapala, lea e fa'apipi'i ai ni vaega laiti i ni mea tetele ma to'a i fafo o le vai;ma le fa'ama'i fa'ama'i ile chlorine, e tape ai ni microbes.E leai se tasi o tekinolosi faʻaleaganuʻu o le a iloiloina i lenei lipoti sei vagana ai le faia o faʻatusatusaga i togafitiga faʻatuputeleina. Faʻatekinisi ma maketi faʻatauvaʻa e iloiloina i le iloiloga o le tau o loʻo iai nei o tekinolosi ma i le vaʻaia o le tuputupu aʻe ma aga i le isi lima tausaga. i luga o maketi, talosaga, fausaga alamanuia, ma faʻamalosi faʻatasi ai ma atinaʻe faatekinolosi.

MAFUAAGA E FAIA AI LE SU'ESU'EGA
O lenei lipoti e faʻamoemoe mo i latou e manaʻomia se suʻesuʻega maeʻaeʻa o le faʻalapotopotoga faʻapitoa mo vai inu vai inu.O lo'o su'esu'eina ai atina'e taua ma va'aiga fa'asologa taua, fa'atatauina vaega eseese o maketi, ma tala'aga o kamupani o lo'o galulue i na vaega.Ona o le vaeluaga o le natura o le alamanuia, e faigata ona maua suʻesuʻega e aoina faʻamatalaga tele mai punaoa eseese ma auʻiliʻili i totonu o le faʻamatalaga o pepa faʻapitoa.O lenei lipoti o loʻo i ai se aofaʻiga tulaga ese o faʻamatalaga ma faʻaiuga e faigata ona maua i se isi mea.

FOFOGA FETALAI
O lenei lipoti atoatoa e faʻamoemoe e tuʻuina atu ia i latou e fiafia i tupe teufaafaigaluega, mauaina, poʻo le faʻalauteleina i totonu o maketi vai inu vai inu faʻatasi ai ma faʻamatalaga faʻapitoa, auiliiliga taua i le faia o filifiliga aʻoaʻoina. le alamanuia vai o lo'o mana'o e su'e ma fa'aogaina niches maketi o lo'o i ai nei po'o fa'amoemoeina maketi e tatau ona maua lenei lipoti taua.O le aufaitau e le o ni pisinisi e fia malamalama pe faʻafefea ona fegalegaleai tulafono, faʻamalosi maketi, ma tekinolosi i totonu o le malae, o le a latou iloa le aoga o lenei suʻesuʻega.

VAEGA O LIPOTI
O lenei lipoti o loʻo suʻesuʻeina ai le maketi mo vaega e fa o le faʻaogaina o vai a le malo: faʻamamaina o le membrane, faʻafefe o le ultraviolet, faʻamaʻi osone, ma nisi.
fou fa'agasologa fa'ama'iina.E lima tausaga le fa'atatauga o lo'o tu'uina atu mo galuega fa'atau ma tau.Fa'atulagaina o alamanuia, faiga fa'atekonolosi, iloiloga tau tau, su'esu'ega,
tulafono a le malo, talaaga o kamupani, ma tekinolosi faatauva o loʻo aofia i totonu o le suʻesuʻega.O le lipoti o se suʻesuʻega muamua o le maketi a Amerika, ae ona o le i ai faʻavaomalo o nisi o tagata fai pisinisi, o gaioiga faʻavaomalo e aofia ai pe a talafeagai.

METODOLOGA
Sa fa'aoga uma metotia su'esu'e muamua ma le lua i le sauniaina o lenei su'esu'ega.O se tusitusiga atoatoa, pateni, ma su'esu'ega i luga ole Initaneti na faia ma ki
na fesiligia tagata fai pisinisi.O metotia su'esu'e sa fa'atatau i le quantitative ma qualitative.O fua faatatau o le tuputupu a'e sa fuafuaina e fa'atatau i mea faigaluega o lo'o iai ma fa'atonu
fa'atauga mo metotia ta'itasi i le vaitaimi o fa'ata'ita'iga.Ose siata autu i le aotelega o le lipoti o lo'o fa'ailoa mai ai le tau fa'atatau o tupe faavae i le kalone o vai e togafitia e
ituaiga tekinolosi.O nei fuainumera na fa'aopoopoina e ala i fa'aopoopoga fa'atatau mo togafitiga i le vaitaimi o su'esu'ega.Consumables faʻaaogaina i le faʻagasologa, sui sui, moli UV, ma isi mea, sa faʻaaogaina foi. O tau e tuʻuina atu i tala Amerika;o tala fa'atatau e faia i tala Amerika faifaipea, ma fa'atuputeleina fua faatatau.Fa'atatauga mo faiga fa'atauga e le aofia ai tau fa'ainisinia.

FA'AMATALAGA FAAMATALAGA
O fa'amatalaga i lenei lipoti na maua mai le tele o fa'amatalaga eseese.SECfilings, lipoti faaletausaga, tusitusiga pateni, pisinisi, faasaienisi, ma alamanuia talatala, malo
lipoti, fa'amatalaga o tusigaigoa, tusitusiga o konafesi, pepa pateni, punaoa i luga ole laiga, ma tagata auai i alamanuia ua uma ona su'esu'eina.O fa'amatalaga mai fa'alapotopotoga fa'apisinisi nei na toe iloiloina fo'i: American MembraneTechnology Association, American Water Works Association, International Desalination Association, International Ozone Association, InternationalUltraviolet Association, Suavai ma Suavai Suavai ManufacturersAssociation, Water Environment Federation, ma le Water Quality Association.


Taimi meli: Tes-07-2020